Serveis

A/

EMPRESA

Treballem colze a colze amb la direcció i els responsables dels diversos departaments implicats de l’empresa. Analitzem i optimitzem els processos conjuntament, proposant les solucions i les mesures correctores pertinents. 

Treballem conjuntament amb professionals de tots els sectors que intervenen en l’assessorament empresarial, com consultors, advocats, assessors fiscals, assessors laborals i auditors, per poder oferir-te un servei integral.

Finances

T’ajudem en l’anàlisi dels estats financers de l’empresa per optimitzar tant la seva gestió com el control intern.

Optimització

Et proposem la millor solució per controlar i optimitzar la teva empresa internament millorant els fluxes de treball.

Externalització

Assumim el servei de controler intern de l’organització, tant en l’àmbit comptable com el de gestió.

Decisions

L’externalització ens permet obtenir dades per a la presa de decisions de forma ràpida, segura i verificada.

B/

TECNOLOGIA

Actuem com el soci estratègic de la teva empresa, ajudant-te a adoptar i aprofitar les tecnologies emergents per optimitzar les teves operacions i mantenir-te competitiu en un entorn empresarial en evolució constant.

Kit Digital

T’oferim la subvenció del teu projecte digital mitjançant aquest programa d’ajudes econòmiques per a la digitalització de PIMES i autònoms. El Kit Digital està subvencionat a fons perdut pel Fons Social Europeu Next Generation.

Software a mida

Creem aplicacions informàtiques específiques seguint els requeriments concrets de l’empresa. Proporcionem solucions úniques i personalitzades per abordar problemes específics, optimitzant i millorant processos empresarials.

Streaming

Oferim el servei de retransmissió en línia d’esdeveniments, des del seu enregistrament fins la seva difusió, encarregant-nos de tot allò necessari per la seva realització. Ens adaptem tant a petit com a gran format.

Hosting

Allotjament web professional, amb un nivell excepcional de rendiment, seguretat i adaptabilitat. Gràcies al nostre equip tècnic i al servei d’atenció al client, et podem oferir una gestió integral que inclou l’atenció personalitzada.

Manteniment web

La teva pàgina web sempre al dia i actualitzada, evitant que es quedi antiquada i desfasada. A més, t’oferim una actualització constant per augmentar-ne la seguretat i l’eficiència, a preus molt competitius.

ERP

Ens encarreguem de desenvolupar l’Enterprise Resource Planning a mida. T’oferim una plataforma integral que optimitza l’eficiència i l’eficàcia operativa, i que s’encarrega de la gestió de recursos, tot facilitant la presa de decisions informada.

CRM

Som desenvolupadors de solucions de Customer Relationship Management a mida. Personalitzem solucions digitals perquè s’adaptin perfectament a les teves necessitats específiques. Així comptaràs amb una plataforma eficient orientada al teu client.

C/

MARCA

La teva marca és l’element essencial de comunicació de la teva empresa. Ens permet crear l’univers en el qual generem l’impacte inicial per poder construir una marca forta i reconeixible. El primer pas és analitzar la teva empresa, entendre–la, veure els seus límits i les seves possibilitats en el moment concret.

Branded content

Ens permet crear contingut rellevant que defineixi no només què fa la marca, sinó que a més li doni caràcter i reconeixement. El branded content es pot utilitzar en diferents canals com web, blog, xarxes, premsa… Controlem què i com es diu.

Publicitat

Des de la publicitat tradicional (com els espots a TV, cartelleria, tanques, anuncis a diaris i revistes…) fins els mitjans digitals actuals (com xarxes esponsoritzades, posicionament a Google, remàrqueting…). Ens encarreguem de tot el procés.

Disseny gràfic

Som especialistes en disseny gràfic, des de la concepció de la marca gràfica (identitats visuals corporatives, guies d’aplicació de la marca…) fins a les peces gràfiques que li donen visibilitat (targetes, papereria, packaging…). Des del disseny a la impressió.

Disseny digital

També som especialistes en disseny gràfic aplicat a suports digitals, ja siguin publicitaris (anuncis display, bàners, sliders…), com propis (webs, e-commerce, marketplaces, APPs, OTTs…). Des del disseny a la creació del producte final.

Xarxes socials

Creem contingut per les xarxes socials principals (Instagram, Linkedin, Facebook, Tik-tok…) des de l’estratègia, el desenvolupament del contingut (textual, visual i audiovisual) passant per la seva difusió, ja sigui orgànica o pagada.